Bara test igen!!

!!

BARA PROVINLÄGG!!!!

bara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara testbara test

Bilder!!

Här kommer bilder på sakerna jag köpte!!:



Fransk-manikyr lösnaglar från Lindex        79:50:- (24 st)




Svarta strumpbyxor från Lindex     79:50:-




Hårspännen (eller klämmor)        19:50:- (6 st)


Puss och Karm/)


Hej alla söta läsare!!

Nu har jag precis kommit hem från kungsmässan, jag var där med emma, och jag köpte lösnaglar, svarta strumpbyxor och hår-spännen typ. Jag ärglad. Lägger in bilder snart på sakerna snart.
Finns inte så mycket mer att skrvia nu. JO, att det är PÅSKLOV på FREDAG!!!!!!! UNDERBART!

Dagens outfit:



Dagens ris och Ros:

Ris: REGN REGN REGN!!!!!

Ros: Inköp från kungsmässan!!!


Puss och kram//

Inget provresultat!!

Hej!!har precis haft matte och hade ställt in mig på att få tillbaka mitt ma-prov men såklart så hade matte läranren rättat alla prov och då fick ingen tillbaka. Antingen får vi dom imorgon eller EFTER PÅSKLOVeT!! stört. Efter skolan idag så ska jag till kungsmässan och förhoppnigns vis köpa lite nya grejor. Vilka så på Mästarnas Mästare igår föresten? Ville att Louise sku´lle vinna. Hon var ju mest värd det. Men men.
Måste gå nu!

Puss och kram


Hejsan Hoppsan!

hemma från enULTRA-ROLIG innebandy-träning nu. Jagoch Sofia cyklade tillochmed! Duktiga är vi! Och miljökämpar till skilnad från vissa andra! Nä, skojja bara! Blev as-rädd precis för jaghade öppnat förstret lite granna och helt plötsigt så ser jag min katt socker skicka ut huvudet i den lilla springan! Jag trodde atthon skulle dö! Hähä. Men sen så drog hon in huvudet och spranog iväg igen när jag skrek! Nu ska jag äta så ni får ha det så bra.

Dagens...

Ris och Ros:

Ris: Jag skadade min tå!!!

Ros: Att jag använde mina vårskor för första gången idag!!!!!!!

...Outfit:

 

Puss och Kram//






JAG ÄR BÄST!!

Hej alla söta. Mår bra nu! Söknt. Är på rast nu och har precis fixat min kompisa header. Gryym är jag! Ska ha svenska och bild efter rasten och sen ska jag hem! Sen ska jag på träning! LÄNGTAR GALET MYCKET! Och imorgon ska min söta syster komma hem över påsk och på fredag kommer mormor och morfar. Ska bli ultra mysigt. Men det är as grymt, för att imorgon ska vi ha vanlig skoldag(tråkigt) men på torsag ska vi bara ha kulturdag och PÅ FREDAG ÄR VI LEDIDA!!!!!!!!!!!!!!!!

måste gå nu!

Puss och kram//

DESIGN!!

Har precis gjort om min blogg-design! Vad tycker ni?

Puss och kram//

Hemma!

Jag kom nyss hem från dansen. Det ar kul men jag mådde lite illa och var jättetrött så jag får väll se om det blir någon skola imorgon. Såklart så glömde jag både att lämna in återanmälnings lappen till dansen OCH hämta ut en anmälnings lapp till musikalen! ULTRAKLANTIGT! men men. Snart är svenska hollywood-fruar!! Härligt. Och det ärså galet grymt att det fortfarande är ganska ljust ute! JAG ÄLSKAR LJUUUUUUS!! hähä.
Här kommer dagens...
...ris och ros:

VÄNTAN!!!

Sol-ljus!!!!!!!!




...outfit:



...roligaste videoklipp:



titta klart på hela!

Puss ochKram//

helloj alla söta läsare!

Jag sitter på rast på skolan nu och kollar lite på blink 182! Härligt. Fick tillbaka engelska-prov för ett tag sedan. ganska nöjd faktiskt! 32/34 fick jag. Sen har jag skrivit klart en sv-uppgift där man skulle skriva att man är en fisk. HÖHÖ!
Efter skolan så ska jag hem till Linn och hämta cykeln och ett par pjamas-byxor som jag har glömt där. Sen ska jag på dans och så ska jag hämta en lapp för jag tänkte anmäla mig till musikal idag! Kul kul!!
Men snart börjar lektionerna så jag måste gå nu. Skriver mer sen!!

Puss och kram//Maja

  


Ny blogg-design!!

Jag har fått denna snygga design av http://www.designandmakeup.se. Om du också vill ha en cool gratis-design så rekomendarar jag dig att gå in där med!!
Hare bra.

Puss och kram//

Mozilla Eldräv...

Har precis installera mozilla firefox på datorn! Man kan har super gulliga teman typ!! Det gör faktiskt internet roligare. Prova!! Men är det någon som har en bra förklaring till att det heter Mozilla Firefox (eldräv)??!
Jaja, detta var ett onödigt inlägg, jag vet. Men jag har bara så himla tråkigt!! Mamma och pappa är hämtar min säng på IKEA nu!! Nice. Längtar ikväll då jag får sova i den.
dagens outfit:
Lite suddig bild!


Puss och kram//

Sista inlägget!!

Det här blir sista inlägget innan Earth Hour klockan 20.30. Jag tänkte kolla på körslaget kl 20.00 men missar ju halva programet, eftersom att jag tror att vi är så duktiga att i stänger av all elektrisitet och inte bara laporna. Gör det ni också. Blir mycket bättre för klimatet och allt!! Har någon nåt förslag som man kan göra i en timme utan att blanda in el? förutom att äta godis! HÄHÄ!
Nä, nu tänkte jag lägga mig i soffan och vänta på att köslaget ska börja.
Hare bra!!

Mobilblogga!

Jag har fått förfrågan om jag inte kan skriva ett inlägg om hur man mobil-bloggar på blogg.se.
Asså man kan gå in på designadinblogg.se och där står det exakt hur man ska göra. Men asså jag har wi-fi på min mobil och det innebär att man har gratis tillgång till trådlösa nätverk, om det finns några tillgängliga såklart. Men då gör jag bara så här:
1. Kopplar mobilen till trådlöst intenet via wi-fi.
2. går in på internet.
3. Söker på www.blogg.se
4. Loggar in på mitt konto
5. Sedan ser det nästan likadant ut som på datorn och då väljer man bara skapa och sedan skriver man det man vill...!
Så om du har wi-fi på mobilen så gör du bara som jag beskrev ovan. Om inte, så trycker du på denna länken så kommer du direkt till designadinblogg.se och hur du gör för att mobil-blogga. http://designadinblogg.se/2010/march/mobilblogga-pa-blogg-esse.asp
Lycka till!!

Dagens outfit!

Här är dagens outfit. Vad tycker ni?
Och så har jag gått runt i mina (gyllene) skor ända sen vi kom hem! JAG ÄLSKAR DOM!!
Puss och Kram//Maja

Shoppat!!

Nu har jag kommit hem från min lilla shopping-runda. Jag fick köpt två par skor på Skopunkten och jag är äldigt nöjd! Vi köpte även VÄLDIGT mycket godis på Maxi. Namnam. Nu sitter jag bara och inte gör nånting men jag borde verkligen börja städa mitt rum nu så att jag slipper att göra det imorgon.
Här kommer bild på mina nya skor!!:
Köpte dom även i vitt men det fanns ingen bil på dom så ni får nöja er så här.
Dagens Ris Och Ros:
Rum som måste städas!!
Vår-skor!!!!
Puss och Kram//Maja

Halloh!

sorry att jag inte bloggade igår men jag hade fullt upp hela dagen. Jag sov över hos Linn igår också. Kul kul. Vi såg på Avatar och det var första gången jag såg den. Jag tyckte att den ar as-bra och GUD så undervart det ver där!!!!. Men just nu s¨sitter jag och pluggar SO som jag känner att jag ligger efter i. Vet faktiskt inte alls hur jag tänker när jag sitter och bloggar nu men men. Snart ska mamma och jag köpa vår-skor!!. vi tänkte också att vi skulle köpa säng och så men det går inte för vädret. Vi får göra det imorgon iställert. Men i ska iallafall åka till ICA Maxi och köpa godis!! För er som inte et så är det 30 KR KILOT!. mums.
Men nu måste jag återgå till arbetet.
Ouss och kram
P.S. glömm inte earth hour ikäll!!

Söt rosa från nelly.com

Hej igen! kollar runt lite på nelly.com. här kommer lite saker som föll mig i smaken:
Hääh, den skulle passa mig ganska ofta ska jag säga er. Dåliga hårdagar (på morgonen iallafall) är mitt andranamn!
Den fanns i andra färger men jag tycker denna ar cool. Endast 69 kr!!
Bad Hairday Jersey SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM
Söta eller vad!!
699 kr. Lite dyrt kanske.
Delia SEK 699, Holy Moly - NELLY.COM
Enkel men söt!
bara 129 kr!!
Tofo Top SEK 129, Vila - NELLY.COM
Finns oändligt mycket mer att kolla på men kan ju inte lägga upp allt.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ Länk till Nelly.com
Puss och kram//Maja

Hallå alla!!

Jag har precis kommit hem från innebandyn. Härligt, det var verkligen en bra träning idag. Just nu sitter jag och lyssnar på låtarna från High school muusical. Höhö. Jag hade fått en låt på hjärnan som jag hade hört på youtube när jag var mindre, och den var inte med i någon av filmerna men det var Vanessa och Zac som sjöng ocg jag kommer sorgligt nog inte ihåg vad den heter. Men så satte jag på en annan istället och nu är det lite svårt att stänga av! Lite svängigt faktiskt.
Jag har ju haft lite problem med att lägga in bilder från mobilen till datorn så jag har inte kunnat lägga in bilder på min outfit men just idag så är jag så smart att jag på att man kan ju ta kort med kameran istället. Hähä! så här kommer i alla fall bild på dages out fit:
Syns typ inte vad jag har på mig eftersom att jag typ är helsvart men jag har iallafall på mig mysbyxor från team sportia och t-shirt från Gina Tricot.
Glöm inte ett det är earth hour på lördag. Det innebär att alla ska släcka ner all elektrisitet under en timme på lördag. et dock inte exakt vilken timme, hähä. Någon som vet?
Jaja, puss och kram då//Maja

hej!!

jag sitter på rast i skolan nu. Ganska tråkigt faktiskt. Jag visade den videon längst ner som jag la in gårdagens inlägg. Den är så grymt rolig och killen är så galet söt! Jag ska ha ea hela eftermiddagen nu. ganska skönt faktiskt. Satsar på att bli klar med det mesta så man slipper plugga i helgen.
När jag slutar så ska jag gå och hälsa på Linn och sen ska jag på innebandy! skojjsigt.
Inte ett så invecklat inlägg men skroiver mer ikväll!

Dagens ris och ros:
Ros: Tre ea-pass på en dag!

Ris: Justin Beiber!!

Puss och kram//Maja



roliga videosar!!

surfar runt lite på youtube och det finns så mycket gelet kul där!! Här är några klipp.

Här är en kille som har lite kul åsikter om Lady Gagas och Beyoncés Musikvideo.



Höhö...arg kines



Den här har säkert dom flesta sett men den är galet rolig!!
 
Rimix på "Charlie bit my finger". Jag höll på att skratta ihjäl mig första gången jag såg den!!!
 
Skratt-anfall eller vad!! Så gulligt
 

Hoppas ni tyckte om dom!! Nu ska jag äta kladdkaka som jag precis har bakat! MUMS.

Puss och Kram//Maja

Hallu!

Idag hade jag matte-prov!! Jag tror faktiskt att det är bra men varje gång jag tror att det har gått bra så sker rena motsatsen. Men man får väll bara hoppas på det bästa. Mer kan man inte göra. Just nu sitter jag och tittar på förhäxad. Det handlar typ om tre systrar, asså typ i 30 års åldern som har typ magiska krafter. Jag veet, det låter as-dåligt men det är det faktiskt inte. Ge det en chans bara.
När det är slut så tänkte jag göra ett nytt försök med att göra iordning bloggen! Härligt.
Puss och Kram//maja
Hade lite svårt att hitta en bra bild på dom rätta skådespelarna i förhäxad eftersom att dom har bytt många gånger, men här är dom iallafall!!

Hejsan!!

Har försökt fixa lite med bloggen men det gick inte så bra! Men men, jag får nöja mig såhär sålänge. Lite tidigare idag så ar jag på innebandy-träning. Det gick jätte dåligt men roligt var det. Har också precis tittat på mästarnas mästare. Så grymt att Louise slog ut Brolin! Vill verkligen att hon ska vinna! Vem tycker ni ska vinna?
Jag har matte-pro imorgon! buuhuuhuuuhu. Vill verkligen inte det och det känns som att det kommer gå skit dåligt, men i får se. Jag tänker alltid såhär innan pro och sen går det typ bra ändå. Hähä. Känner mig jätte-trött idag med. Det är konstigt. Jag är alltid trött nuförtiden. Beror väll på att vi har mycket i skolan. Ska bli galet skönt men Påsklov. Bara sju skoldagar kvar!!
Tänkte gå och lägga mig nu!!

Puss och Kram//Maja

 

rast!

Hejsan! Sitter på rast i skolan nu. Har ganska tråkigt och snart är det svenska. Tror att jag kommer att få redovisa ett arbete som jag verkligen inte vill redovisa men men! Skriver mer på nästa rast. dagens ris och ros. Ris: förberedelser inför tråkiga prov! Ros: BLINK 182 !!! Puss och kram//maja

svenska hollywood fruar!

har precis stängt av tv:n efter att ha sett på svenska hollywood fruar. Så grymt roligt är det. Att det ens finns sådana människor! Haha. Nu tänkte jag faktiskt sova för att jag är så galet trött. Pussisar//maja

Dagens ris och ros

Ris: Dagens ris är datorer som laggar och tangentbord som inte alla knappar fungerar på!!!

Ros: Dagens ros går till mobliler med internet-uppkoppling så man kan surfa lite när skol-arbetet blir tråkigt!

Puss o kram//Maja


förlåt mig!

Har inte haft tid att skriva något. Har haft fullt upp och internet har laggat men Nu har jag tid. Idag har jag varit i skolan och insåg nu igen att jag har massa att göra! Jag som trodde att jag ar klar, men nej nej!! Aldrig tar det slut. Men men, det är bara att göra så gott det går. Går ju trots allt bara i 7:an, men man ska aldrig underskatta skolan. Nu har jag nyss kommit hem från dansen, för er som inte vet så dansar jag mordern dans. Funderar på att byta ut den mot musikal istället. Den börjar bli lite tråkig, men vi får se.
Kan tyvärr inte lägga in några bilder eftersom att datorn laggar men lovar att lägga in så fort det fungerar igen. Föresten så ska jag bara upplysa er om att mitt V på tangetbordet också laggar så det kan bli lite fel ibland.

Puss o Kram//Maja

P.S. märker nu hur trött jag är!! Får ärkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna. Blir nog tidig i säng idag.


Hejsan hoppsan!

jag kom nyss hem från min stockholms-resa nu. Det var så grymt roligt att träffa släkten igen men lika sorgligt som alltid att åka ifrån dom. Mycket bilåkande har det ju dock blivit men det har gett mycket mig tid att plugga och nu är jag nästan klar. Men mysigt har vi haft men ändå ganska skönt att komma hem igen. Har längat efter min säng!! Nu har jag iallafall tänkt att  ta ett skönt bad och kolla på film efter en lång dag!
Här kommer några bilder från resan
Min duktiga syster hade bakat grymt goda chokladkakor!! mums
Jag shoppade ett par jeans och en blus på Gina Tricot också!
Puss och Kram
Maja

Kungsbacka-Stockholm-Uppsala-Stockholm-Kungsbacka

Imorgon bär det av mot långresa på tre dagar! Jag ska träffa min syster, morbror, kusiner, och min moster! ser verkligen fram emot denna lilla resa och har laddat med mobil, MP3 och dator till bilresan. Måste plugga i bilen för att jag har jätte mycket att göra i skolan just nu! Massa prov och inlämningar ska vara klara, och jag är nästan inte klar med något! men men, det löser väll sig.
Bilder på outfit lägger jag in snart!
Puss och Kram!
P.S. insåg just att jag kan blogga från mobilen!! weeihiii

Provinlägg från mobilen<3

Ska bara pröva.

första inlägget

hejsan.
det här blir första inlägget i nya bloggen. har tänkt på att skaffa blogg länge in men det har liksom aldrig blivit av. nu ska jag iallafall börja...
Puss o Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0